Om Simplex Human

Simplex Human tilbyder et team, som igennem mange år har beskæftiget sig indgående med kommunikation, adfærdspsykologi, tillidsskabende relationsopbygning og konfliktforebyggelse. Vores solide operative erfaringer gør, at vi ved, hvad der skal til for effektivt at påvirke folks adfærd.

Vores mission er, at gøre organisationer og virksomheder til bedre arbejdspladser…

Tillid er nøglen til varige relationer

Vores hovedmission er, at gøre vores organisationer og virksomheder til bedre arbejdspladser.

Det gør vi blandt andet ved at hjælpe vores kunder med at sætte fokus på det, som virkelig skaber værdi for forretningen – nemlig glade, trygge og langtidsholdbare medarbejdere. Ved at stille skarpt på værdierne ved øget trivsel, øget tryghed og bedre relationer – både internt og eksternt – så er fundamentet for den sunde forretning skabt. Afkastet ved at investere i virksomhedens bløde værdier kan ikke kun mærkes – det kan også aflæses på bundlinien. 

Vi tilbyder et team, som igennem mange år har beskæftiget sig indgående med kommunikation, adfærdspsykologi, relationsopbygning og konfliktforebyggelse. Vores solide operative erfaringer gør at vi ved, hvad der skal til for at påvirke folks adfærd. 

Vores team af specialister har en baggrund fra den danske efterretningstjeneste, hvor de igennem mere end 10 år har arbejdet som krise- og gidselforhandlere samt fra ledelses- og sportsverdenen. Det er den erfaring og indsigt, Simplex Human bygger sine kurser og sin rådgivning på, og det er den professionalisme, der giver værdiskabelse hos vores kunder. Med andre ord – vi ved, hvad der skal til og hvad der virker.

Hvem er Simplex Human egentlig?

Regitze Siggaard

Regitze er en organisatorisk mester med mange års erfaring med HR og arbejdsmiljø fra førende virksomheder som Ørsted, Velliv Pension og Sundhedsstyrelsen. Hun er ekspert i at omsætte viden om trivsel og psykologisk tryghed til konkret ny adfærd, så præmisserne bliver skabt for et bæredygtigt og sundt arbejdsliv i alle typer af organisationer.

Hun har selv tidligt i livet oplevet værdien af et godt samarbejde og det at kunne håndtere pres ved at opbygge stor mental kapacitet. Både som tidligere verdensmester i roning og senere, da hun blev tildelt Presidents Award for sit bidrag til trivsel og sundhed i den globale organisation Ørsted.

Kunderne siger om hende, at hun er nærværende, nysgerrig, skaber mening og ikke mindst er i stand til at forstå deres specifikke arbejdsvirkelighed. Hendes undervisning, formidling og tilgang opleves relevant og nytænkende, ligesom den skaber fundamentet for en konkret ny adfærd for både medarbejdere og ledere.

Morten Christensen

Morten er en kommunikativ håndværker med omfattende erfaring inden for krise- og gidselforhandling fra politiet og efterretningstjenesten. Han har igennem mange år håndteret sin andel af svære samtaler med mennesker, som af forskellige årsager har været i krise – i deres følelsers vold – og derfor været i ekstremt pressede situationer.

Morten lægger stor vægt på at formidle og forstå værdierne af, at kunne bygge tillidsfulde, ligeværdige og positive relationer til mennesker, hvad enten det er i konteksten kollegaer eller kunder og borgere vi møder i vores dagligdag. Hans faglige og personlige ballast til at forstå vores adfærd, forskelligheder og betydningen af den rette og tydelige kommunikation er grundstenene i den viden, erfaring og læring, som han bringer med til vores kunder.

Når Morten får feedback på sine kurser og oplæg fra vores kunder, så siger de enslydende, at det er befriende at møde en underviser som er tydelig, tryghedsskabende, jordnær, fagligt stærk og inspirerende, fordi han med sin særlige baggrund deler rigt ud af sig selv og sine egne erfaringer, så budskaberne og indholdet bliver til at forstå, er relaterbart og omsætteligt til kursisternes hverdag.

Mød vores team

Morten Christensen

Morten Christensen

Direktør og underviser
“Med sin baggrund som gidselforhandler ved han, hvordan man skal håndtere folk der er presset – og ikke mindst, hvordan man skal kommunikere med dem, for at vinde deres tillid og ændre deres adfærd – og det er han RET god til at formidle”

morten@simplexhuman.dk
+45 52 39 33 77

Regitze Siggaard

Regitze Siggaard

Direktør og underviser
“Vores verdensmester – i roning vel og mærke! Derudover ved hun ret meget om ledelse, teamdynamikker, trivsel, personlig udvikling og hvad der gør et bæredygtigt arbejdsliv. Og så er hun en vanvittig dygtig formidler.”

regitze@simplexhuman.dk
+45 41 62 48 87

karina Lindberg

Karina Lindberg

Salgskoordinator og planlægger
“Vores koordinator, kalenderjonglør og backoffice støtte. Det er hende I typisk først vil møde når I snakker med os. Hun er en af Danmarks rareste personer, så tag godt imod hende, når I får hende i røret.”

 

karina@simplexhuman.dk
+45 48 88 33 77

Randi Dahlgaard

Randi Dahlgaard

Marketingansvarlig
“Hun er vores multikunstner og backoffice anker. Randi kan det meste og sørger blandt andet for, at vi har et præsentabelt onlineansigt og et kursusmateriale der er interessant og lækkert at se på.”

info@simplexhuman.dk
+45 69 16 33 77

Kristian Bjerg

Kristian Bjerg

Medejer
“Han har overblikket. Vores drone, solide væg og jordforbindelsen, som vi spiller bolden opad og får den nødvendige rådgivning, sparring og realitetskorrigering med, så vi alle bliver liggende i sejlrenden.”

info@simplexhuman.dk
+45 69 16 33 77

Elisa Birch

Elisa Birch

Økonomiansvarlig
“Har vi råd og betaler kunderne til tiden? Det ved Elisa. Hun er vores økonomiansvarlige, som holder øje med regnskaberne og sørger for det økonomiske overblik.”

info@simplexhuman.dk
+45 69 16 33 77

Kim Hansen

Kim Hansen

Underviser
“Kim er en vanvittig god formidler og har ligesom Morten en baggrund i Rigspolitiet, hvor han igennem mange år har håndteret svære samtaler med høj grad af kompleksitet. Den indsigt og erfaring Kim har med mennesker i krise eller konflikt, deler han rundhåndet ud af på sine kurser.”

kim@simplexhuman.dk
+45 69 16 33 77

Jesper Borg

Konfliktmægler og underviser
“Med baggrund i Rigspolitiet og en kandidat i International sikkerhed, er Jesper en rolig og yderst troværdig konfliktmægler. Hans 20 års erfaring og specialisering i psykologi og arbejdsmiljø skinner igennem i hans arbejde med konflikthåndtering og de svære samtaler.”

info@simplexhuman.dk
+45 69 16 33 77

Kurser, trænings-forløb og formidling

Kurser, træningsforløb og formidling​

Simplex Human arbejder med kurser, træningsforløb og formidling i mange forskellige brancher. Vores viden og erfaring er vores kerneforretning. Vores succes er vores faglighed og formidling. 

Vi sætter en ære i at levere et produkt, som kunderne kan relatere sig til og omsætte til praksis. Det skaber gode resultater og dermed stærke, langtidsholdbare og tillidsbaserede relationer hos vores kunder.

Vi leverer et produkt kunderne kan relatere sig til

... vores kunder siger