Psykologisk tryghed og det gode samarbejde

Psykologisk tryghed og det gode samarbejde

Vores team af specialister har alle en baggrund og solid erfaring med at få mennesker til at fungere sammen – også i særligt pressede situationer fra både ledelses- og sportsverdenen. Det er den erfaring og indsigt, Simplex Human bygger sine kurser og sin rådgivning på og det er dette særkende, som vores kunder får værdi fra.

Langt de fleste mennesker vil i deres arbejde gerne gøre sig umage for at lykkedes og leve op til de forventninger som både arbejdspladsen og de selv har. Det kræver for mange, at man skal indgå i og kunne gebærde sig sammen med andre i et godt samarbejde.

De nye samarbejdsformer med mere distance- og hybridt arbejde, mere selvledelse og krav om at kunne fungere i rigtig mange år på arbejdsmarkedet, presser vores muligheder og præmisser for et godt og givende samarbejde. Mange mellemledere har mange – og ofte for mange – medarbejdere, som de har ansvaret for. Samtidigt skal de leve op til forventningerne om at bidrage aktivt til at udvikle og implementere nye opgaver i organisationen.

Dette giver ofte anledning til, at tiden til at få samarbejdet i sit team til at fungere er knap. Og når det hele går lidt for stærkt, kan man let overse begyndende mistrivsel hos sig selv, sine kolleger og sine medarbejdere. Det kan naturligt medføre, at man bliver kort for hovedet, for hård i sin feedback og ubevidst kommer til at skabe mistillid og grobund for dårlig stemning og potentiel mistrivsel.

Når tilliden mellem os smuldrer, påvirkes vores relationer og det bliver for os alle vanskeligere, at nå vores mål. Når der således skabes psykologisk utryghed i et team, i en afdeling eller i en virksomhed, kræves der et fokus og en særlig opmærksom på vores adfærd, så vi kan få vendt den negative spiral.

Derfor tilbyder vi et kursus, hvor vi sammen med jer taler om, hvad det betyder at trives, hvad der er vigtigt og afgørende for os, for at I kan genskabe den psykologiske tryghed og ikke mindst – hvilken ny adfærd I skal fremme – for at lykkedes med at få de stærke relationer og det gode samarbejde til at fungere.

Deltagerne på kurset får ny indsigt i, hvad psykologisk tryghed er for den enkelte og for organisationen. Og I får værktøjerne til at styrke jeres egne og teamets trivsel. Der skal skabes rum for modet til at få sagt det højt – det som mange tænker og føler – men som er så vanskeligt at få sagt. I får desuden også nye redskaber og perspektiver til, hvordan I med en vedvarende indsats fortsat kan skabe og fastholde en god psykologisk tryg arbejdsdag – uanset om I arbejder fysisk sammen eller mødes på distancen. Derfor hedder kurset ”Psykologisk tryghed og det gode samarbejde”.

Vores hold af erfarne ledere og trænere giver jer en unik viden og indsigt i de værktøjer, som de med succes har benyttet til at håndtere udfordrende situationer og teamsamarbejde.

Kurset er et 1 dags kursus, som inkluderer en halv dags opfølgning, sparring og feedback efter 3 måneder. Kurset henvender til alle mellemledere og medarbejdere uanset arbejdsplads, som har interesse i at sætte fokus på psykologisk tryghed og det godt samarbejde.

Vil du høre mere om vores kursus, så kontakt os endelig her.

Forløb der styrker din virksomhed​

Forløb der styrker din virksomhed

Simplex Human arbejder med kurser, træningsforløb og formidling i mange forskellige brancher. Vores viden og erfaring er vores kerneforretning. Vores succes er vores faglighed og formidling. Vi sætter en ære i at levere en ydelse, som kunderne kan relatere sig til og omsætte til praksis. Det skaber gode resultater og dermed stærke, langtidsholdbare og tillidsskabende relationer.

Få et uforpligtende tilbud

Lyder det som noget for dig eller din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os om stort som småt.

Kontakt Simplex Human for et uforpligtende tilbud