Få rådgivning ift. konflikter med Simplex-Group

Konfliktrådgivning

Vores team af specialister har alle en baggrund i den danske efterretningstjeneste. Det er den erfaring og indsigt, Simplex Human bygger sine kurser og sin rådgivning på, og det er den professionalisme, der giver værdiskabelse hos vores kunder.

Konflikter i organisationen er ofte opslidende og vanskelige at håndtere – uanset om de opstår mellem medarbejdere, afdelinger eller i ledelseslagene. Fælles for dem alle er, at de skal håndteres gelinde og rettidigt for at undgå, at de vokser og spreder sig på arbejdspladsen. Manglende handling og håndtering skaber usikkerhed, utryghed, faldende effektivitet og i værste fald mistrivsel i organisationen. Alle disse faktorer kan aflæses direkte på bundlinien.

For lederen, der skal håndtere konflikten, er det både tidskrævende, drænende og opslidende at forsone konfliktens parter og skabe ro i organisationen. Det kan være svært at forholde sig neutral, hvis konflikten opstår mellem parter, som man har en relation til eller sågar et dagligt samarbejde med. Alene derfor kan det være en stor hjælp, at række ud til en rådgiver uden for organisationen.

Lad os hjælpe jer. Vores hold af krise- og gidselforhandlere har med deres mange års operative erfaringer, unikke indsigt i konfliktløsning og viden omkring teknikker i forbindelse med krise- og konflikthåndtering. Ofte kan det at komme fra et neutralt og uvildigt leje faktisk være deeskalerende i sig selv. Vi ved, hvor sårbare parter i en konflikt kan være, men vi ved også, hvordan man håndterer dem på en måde, så konfliktsituationen løses og der atter kan falde ro på organisationen.

Vores rådgivning henvender sig til alle ledere og HR ansatte, som har brug for råd, vejledning og hjælp til at håndtere en konfliktsituation.

Vil du høre mere om vores kursus, så kontakt os endelig her.

Forløb der styrker din virksomhed​

Forløb der styrker din virksomhed

Simplex Human arbejder med kurser, træningsforløb og formidling i mange forskellige brancher. Vores viden og erfaring er vores kerneforretning. Vores succes er vores faglighed og formidling. Vi sætter en ære i at levere en ydelse, som kunderne kan relatere sig til og omsætte til praksis. Det skaber gode resultater og dermed stærke, langtidsholdbare og tillidsskabende relationer.

Få et uforpligtende tilbud

Lyder det som noget for dig eller din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os om stort som småt.

Kontakt Simplex Human for et uforpligtende tilbud