Blog

 Vores blog er dedikeret til at udforske nøgleaspekter af effektiv kommunikation, skabelsen af varige relationer og strategier til konfliktforebyggelse og -løsning. Uanset om du er leder, medarbejder, HR-professionel eller bare interesseret i at udvikle dine færdigheder, har vores blog noget at tilbyde dig. 

Dybt forankret i vores operative erfaring fra den danske efterretningstjeneste, har vi arbejdet med de mest udfordrende situationer og kontekster – og det er denne erfaring der danner grundlaget for vores indlæg.

Mellemledernes dilemmaer

Mellemlederens dilemmaer og vejen til succes

Mange af os siger ja til mellemlederpositionen med håbet om øget indflydelse og en positiv personlig udvikling. Desværre indser vi ofte hurtigt, at rollen som mellemleder er langt mere kompleks end forventet.

Manglende tillid er dræbende for ethvert samarbejde

Ingen ønsker at gå på arbejde hver dag med ondt i maven og en konstant følelse af utilstrækkelighed. Tværtimod er håbet om at tilliden kan genetableres et stille råb om hjælp, som der bør handles på, hvor det er muligt.

Om Simplex Human

Simplex Human tilbyder et team, som igennem mange år har beskæftiget sig indgående med kommunikation, adfærdspsykologi, tillidsskabende relationsopbygning og konfliktforebyggelse. Vores solide operative erfaringer gør, at vi ved, hvad der skal til for effektivt at påvirke folks adfærd.

Forløb der styrker din virksomhed​

Kursusforløb og rådgivning

Har du brug for håndgribelige og konkrete værktøjer? Vi giver dig bl.a. redskaber til at håndtere og deeskalere konfliktfyldte situationer, skabe gode og langtidsholdbare kunderelationer som tilsammen skal være med til at forbedre virksomhedens konkurrenceevne samt fortsat skabe vækst på bundlinjen.